Se cauta medici enduristi pentru Romaniacs 2015

Clubul Sportiv Adrenalin cauta medici romani care stiu sa mearga cu motociclete de enduro sau motocros. Are nevoie de ajutorul tau la Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu hard enduro din lume.
rescue
Raliul avand trasee de 600 km prin unele dintre cele mai salbatice zone din Europa, operatiunile de siguranta si salvare sunt foarte complexe si elaborate. Raliul are reputatia ca indeplineste cele mai inalte standarde de siguranta/salvare in conditii atat de dificile. Totusi nu toate operatiunile de salvare pot fi facute cu masini 4×4 sau cu elicopterul: uneori este mult mai eficient (critic) ca un doctor sa ajunga rapid la riderul ranit – in zone care pot fi parcurse doar cu motocicleta de enduro. 
Asa ca organizatorii incerca sa gaseasca aceasta combinatie deosebita: medici din Romania care sunt pasionati de enduro sau motocros si doresc sa faca si mai sigur cel mai dificil raliu hard enduro din lume!
Au nevoie de tine in perioada 14-18 iulie si desigur poti opta sa te alaturi echipei lor mai devreme pentru a te putea familiariza cu terenul din zona in care se desfasoara raliul.
Daca esti interesat sau doresti mai multe detalii poti sa ii contactezi la: sava.stefan@gmail.com.
BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account