Robbie Maddison: „Mi-am ipotecat casa ca să devin cascador pe motocicletă.”

În caz că nu-l mai țineți minte, Robbie Maddison, sau Maddo, cum i se mai spune, este protagonistul acestui clip, pe care vi l-am arătat zilele trecute:

În plus, australianul în vârstă de 34 de ani a doborât numeroase recorduri, printre care și cel de săritură în lungime cu motocicleta, a primit premii pentru cascadoriile pe care le-a făcut în Skyfall, ultimul film cu James Bond, și a câștigat nenumărate concursuri de FMX în lumea întreagă.

Dar Robbie, pe care l-am și cunoscut și intervievat acum cinci ani, cu ocazia unei etape Red Bull X-Fighters în Egipt, părea destinat unei alte cariere în tinerețe. După ce a terminat 10 clase, a făcut un curs de electricieni și a lucrat multă vreme ca electrician, strângând suficienți bani ca să-și cumpere o casă, la 20 de ani.

Dar pasiunea sa adevărată era FMX-ul și diversele cascadorii cu motocicleta, lucruri la care se antrena continuu, ca hobby. Și la 21 de ani a luat hotărârea să-și urmeze acest vis, lăsând în urmă cariera sigură și liniștită de electrician și ipotecându-și casa ca să poată deveni stunt rider profesionist.

Robbie+Maddison+Presents+Red+Bull+XRAY+Practice+v7yECVBWYsAl

„Munceam din greu și am reușit să-mi cumpăr o casă înainte să împlinesc 20 de ani. Aveam o ipotecă și o carieră sigură, stabilă, dar ceva din mine voia mai mult. Mă ardea dorința să devin un motociclist renumit, un cascador. Aveam două opțiuni. Drumul pe care eram era sigur. Puteam să-mi plătesc facturile și să trăiesc confortabil, cu un venit asigurat. Sau puteam să urmez alt drum, asumându-mi un risc enorm, căci nimic nu era garantat. A fost greu să risc tot ce am lucrat atât de mult ca să obțin, dar nu mă pasiona ce făceam. Simțeam că sunt captiv pe drumul sigur și voiam să văd de ce sunt în stare cu adevărat. Am luat o a doua ipotecă pe casă, ca să nu depind de alții și am început o nouă viață la 21 de ani.”

Robbie va fi unul dintre personajele principale ale documentarului „The Search for Freedom”, care se studiază practicanții de sporturi extreme și conexiunea dintre pasiunea pentru astfel de sporturi și sentimentul de libertate. Iată trailerul filmului:

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account