Valentino Rossi are coronavirus!

Anunțul-șoc a venit pe Twitter. Rossi: „Sunt trist și înfuriat pentru că am făcut tot posibilul ca să respect protocolul.”

Valentino Rossi a fost testat pozitiv cu Coronavirus. Anunțul l-a făcut chiar Doctorul printr-o postare pe contul său oficial de Twitter, pe lângă un mesaj în care a clarificat starea sa.

„Azi-dimineață m-am trezit și nu mă simțeam bine”, a declarat Valentino. „Mă dureau oasele și aveam o febră ușoară, așa că am chemat imediat doctorul care m-a testat de două ori. Rezultatul testului rapid PCR a fost negativ, la fel ca testul la care am fost supus marți. Dar al doilea test, al cărui rezultat l-am primit astăzi după-amiază la 16:00, a fost pozitiv. Sunt foarte dezamăgit că voi rata cursa de la Aragon. Aș vrea să fiu optimist și încrezător, dar mă aștept ca și a doua etapă de la Aragon să fie un „no go” pentru mine… Sunt trist și furios pentru că am făcut tot posibilul ca să respect protocolul și, deși testul de marți a avut un rezultat negativ, m-am izolat de când am ajuns la Le Mans. Cu toate acestea, așa stau lucrurile și nu pot face nimic pentru a-mi schimba situația. Acum voi urma sfaturile medicului și sper să mă simt mai bine cât de curând.”

Vestea vine după o serie de curse nefaste pentru Doctor, acesta având la activ trei abandonuri consecutive din greșeli proprii în ultimele trei curse. Oricât de ciudat și nefast se dovedește a fi anul 2020 pentru noi toți, se pare că este extra-neprielnic pentru legendarul pilot italian.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account