Testeaza ultimele modele Harley-Davidson in acest weekend

Sambata, 20 aprilie si duminica, 21 aprilie, sunt zilele in care puteti alege modelele Harley-Davidson pe care vreti sa le testati dintre cele 23 de motociclete care vor fi disponibile la sediul Harley-Davison Bucuresti (Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44), cu ocazia revenirii in Romania a celebrului turneu Legend On Tour.

36049

Printre altele, vor fi disponibile la test modele precum Softail Slim, Breakout, Sportster Seventy Two si Forty Eight, Softail Blackline, dar si consacratele Electra Glide sau V-Rod. Camionul Legend  On Tour, incarcat cu cele 23 de motociclete Harley-Davidson, trece prin 16 tari europene cu ocazia acestui turneu, oferind pasionatilor sau detinatorilor de Harley-Davidson posibilitatea de a testa aproape toata gama producatorului american.

Pentru a putea participa la drive-test, trebuie sa te inscrii in avans pe site-ul Harley-Davidson Bucuresti, la acest link.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account