Gerovital Men – despre relația dintre motocicliști și părul lor: cum să-l îngrijim

Două treimi dintre bărbați își pierd o parte a podoabei capilare înainte de 35 de ani. Dacă și pentru tine sună puțin înspăimântător, află că există soluții simple și la îndemână pentru această problemă.

Cum vă povesteam într-un articol anterior, noi, motocicliștii, tindem să avem mult mai multă grijă de armăsarul cu două roți din garaj decât de propriul corp, asta deși alte motociclete se mai găsesc, dar corp avem unul singur.

Pe lângă pielea noastră bătută mereu de soare, de vânt și de praf, nici părul nostru n-are o viață ușoară. Asta pentru că mereu ne punem și ne scoatem căști, lucru care exacerbează o problemă pe care noi, bărbații, tindem s-o avem oricum – căderea părului, odată ce trecem de o anumită vârstă. Care se dovedește a fi nu foarte înaintată. Ce e de făcut? Păi, am putea să cădem în extrema penibilă (și costisitoare, pare-se) a operațiilor prin care se implantează păr, urmând să arătăm ca o perie cu ochi, sau să depunem un minimum de efort ca să avem grijă de părul nostru, ca să ne păstrăm intacte visele în care ne dăm jos de pe motocicletă cu pletele fluturând, ca Lorenzo Lamas în „Renegatul”.

Aici intră în scenă serul Gerovital Men, cu o formulă dedicată pentru protejarea sănătății părului. Fiolele Gerovital Men anticădere conțin Redensyl, care acționează asupra cauzelor căderii părului și ajută la creșterea densității acestuia. De asemenea, fiolele conțin glicină, care mărește rezistența firelor de păr, precum și procapil, biocapigen și vitaminele B3, B6 și B7, care reduc sebumul și mătreața.

Întreținerea sănătății părului este completată din șamponul Gerovital Men, care combate la rândul său căderea părului, întârziind îmbătrânirea și atrofierea firelor de păr. După spălarea părului, se aplică pe părul umed conținutul unei fiole din tratamentul intensiv Gerovital Men cu Redensyl. Între spălări se poate aplica pe părul uscat. Iar printr-o masare ușoară produsul este absorbit la rădăcina părului. Apoi nu este necesară clătirea părului, ceea ce face rapidă și confortabilă utilizarea acestui tratament. Se recomandă aplicarea unei fiole în fiecare zi, timp de 3 luni.

Fotbalistul Ionuț Rada, campion al României cu CFR Cluj și câștigător al Cupei României cu Rapid și al Supercupei cu CFR Cluj, ne explică într-un clip special de ce alege la rândul său să își îngrijească părul cu produsele Gerovital Men.

De ce este nevoie de o îngrijire specializată pentru combaterea căderii părului la bărbați?

Căderea părului are, desigur, drept cauză și moștenirea genetică. Însă o serie amplă de factori suplimentari provoacă sau accelerează atrofierea părului și pierderea lui. De ce? Fiindcă este esențial procesul de regenerare a părului, deoarece până și un scalp sănătos poate pierde zilnic zeci de fire de păr.

Gerovital ne amintește că sănătatea părului este afectată de către deficitul de proteine și nutrienți esențiali, precum și de excesul de vitamina A, stres sau dereglări hormonale. De aceea, folosirea unui șampon generic nu poate oferi părului o formulă care combate toți factorii menționați mai sus.

Astfel, fiolele anticădere și șamponul Gerovital Men conțin elementele dovedite pentru îmbunătățirea metabolismului celular, fortifierea rădăcinii și stimularea sănătoasă a creșterii firului de păr. Ingredientele active stimulează creșterea părului și combat deteriorarea rădăcinii firelor de păr.

Și în felul ăsta ne putem păstra părul sănătos până la o vârstă înaintată, ca să putem s-o ardem cu pletele în vânt oricând avem chef.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account