Alternativa drumului la spălătorie: șervețelele de curățare și de lustruire Unpass Thunderbolt

Doar două sau trei șervețele umede Unpass Thunderbolt îți sunt suficiente să îți speli scuterul sau motocicleta.

Dacă te-ai săturat să tot mergi la spălătorie pentru a menține look-ul impecabil al motocicletei sau al scuterului tău, un pachet de servețele umede Thunderbolt rezolvă această problemă pentru un sezon întreg.

Mai mult, nu vei mai avea nevoie de alte produse de curățare sau de întreținere, întrucât aceste servețele sunt polivalente. Ele se pot folosi pentru toate tipurile de suprafețe, inclusiv pentru întreținerea echipamentului moto!

Din păcate, este destul de riscant astăzi să speli motocicleta la spălătorie,  cu presiune. Componentele electronice pot fi afectate, dar si tot ceea ce înseamnă rulmenți, articulatii, etc.


Dar, vestea bună este că aceste servețele înlocuiesc toată gama de produse  de curățare de care era nevoie înainte. Cu UNPASS cureți și lustruiești toată motocicleta, de la oglinzi până la jante, fără a uita șaua, indiferent de materialul din care este produsă.

Pachetul Unpass Thunderbolt conține 80 de șervețele umede, într-o cutie cu servire și închidere etanșă, plus un prosop din microfibră pentru finisare. Șervețelele îndepărtează mizeria și lasă un finisaj strălucitor, fără urme de grăsimi și fără a zgâria suprafețele.

Concepute pentru a aduce eficiență, usurință și siguranță în întreținerea motocicletei tale, șervețelele Thunderbolt oferă putere de curățare, versatilitate și capacitatea de a recondiționa rapid toate suprafețele, fără efort și mai ales fără echipamente speciale.

Caracteristicile șervețelelor umede Unpass Thunderbolt:

– curăță, degresează, oferă strălucire și protejează, fără fără apă sau spumă, fără zgârieturi;

– îndepărtează urmele de insecte, rășinile, seva de copac de pe carene, faruri, plastice și oglinzi; curăță, protejează și oferă strălucire elementelor din crom;

– curăță și oferă strălucire tuturor tipurilor de carene (mate sau lucioase) prin depunerea unui strat invizibil, hidrofug și antistatic;

– îndepărtează murdăria și gudronul de pe jante, fără a le altera indiferent de natura lor, aluminiu, aliaj, lac, plastic sau vopsea;

– curăță și protejează pielea, pielea ecologica, alcantara, plasticul, tapiteria;

Nu în ultimul rând, instrucțiunile de utilizare sunt în limba română.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account