KTM lansează aplicatia MY RIDE, ce permite navigarea cu ajutorul display-ului TFT

KTM face un pas important din punct de vedere tehnologic și lansează aplicatia MY RIDE, un sistem ce permite conectarea telefonului mobil la interfața digitală a display-ului TFT și utilizarea unor funcții ale telefonului mobil cu ajutorul butoanelor de pe ghidon.

Sistemul austriecilor este similar celui folosit de BMW Motorrad prin opțiunea Connectivity și anume o aplicație dedicată ce permite navigarea la nivel de bază cu ajutorul display-ului TFT. Practic, pe display-ul motocicletei vor fi afișate semne direcționale de navigare, distanța până la următoarea intersecție, numele următoarei străzi, ora estimată a sosirii și distanța până la destinație, fără posibilitatea afișării unei hărți. Momentan, funcția de navigare va fi disponibilă doar pentru modelele 1290 Super Adventure S și R, urmând ca aceasta să fie extinsă și pentru celelalte modele din gamă care beneficiază de display-ul TFT (125 și 390 Duke, 1290 Super Duke R, 1290 Super Adventure S & R și 790 Duke), care momentan se bucură doar de conectivitatea pentru apeluri și ascultat muzică (bineînțeles, cu ajutorul unui comunicator).

Spre deosebire de aplicația bavarezilor, disponibilă gratuit pentru dispozitive iOS și Androit, constructorul din Mattighofen a pus și un preț pe aplicatia MY RIDE – 39,99 lei.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account