BMW Motorrad Connectivity – Display TFT și conectivitate extinsă cu telefonul mobil

Odată cu evenimentul anual dedicat fanilor și posesorilor de motociclete bavareze – BMW Motorrad Days, inginerii nemți au prezentat opțiunea BMW Motorrad Connectivity și, implicit, disponibilitatea acesteia pentru modelele R 1200 GS și R 1200 GS Adventure efectiv imediat.

Aceasta opțiune constă într-un display TFT de 6,5 inci și o conectivitate extinsă între motocicletă și telefonul mobil, ce permite utilizarea display-ului pentru navigare, apeluri și muzică (în combinație cu un comunicator). Riderul poate accesa funcţiile motocicletei şi pe cele de conectivitate rapid, cu un nivel ridicat de confort, graţie multi-controller-ului avansat de la BMW Motorrad şi integrării excelente a sistemului. Practic, BMW Motorrad Connectivity oferă informaţii rapide şi sigure pentru rider, minimizând în acelaşi timp distragerea atenţiei acestuia de la ce se întâmplă pe drum.

Funcțiile Media și Telefon necesită doar existența unui comunicator în cască și a unui telefon mobil, în timp ce funcția Navigare este disponibilă doar în pereche cu aplicația BMW Motorrad Connected, disponibilă pentru iOS și Android.

Conform oficialilor BMW Motorrad, principala provocare a fost aceea de a adapta volumul mare de informații într-o interfață care să distragă cât mai puțin atenția motociclistului, fiind în același timp extrem de intuitivă în folosire.

Primele două modele care vor beneficia de această funcție sunt deja celebrele R 1200 GS și R 1200 GS Adventure, urmând ca pe viitor toate modelele din gamă să primească acest update important.

Mai jos puteți vedea câteva imagini cu interfața sistemului, precum și filmele oferite de BMW Motorrad pentru explicarea sistemului și a posibilităților de utilizare.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account