Un cetățean britanic și Poliția din comuna Matca, Tecuci, recuperează un adventure bike exotic din mâinile hoților!

Jurnaliștii britanci de la Motorcyclenews au relatat de curând cazul unui concetățean de-al lor care și-a descoperit motocicleta furată anul trecut, la vânzare, pe un site din România!

Concret, Kelston Chorley, a fost avertizat de alți bikeri pasionați ai mărcii AJP, că al său AJP PR7, ce îi fusese furat din garaj, poate fi cumpărat la un preț de nimic, “într-o țară din Europa de Est”.

În mod surprinzător, potrivit celor povestite de Kelston Chorley într-un videoclip postat pe YouTube, atât poliția britanică, Interpol România cât și compania de asigurări care de fapt deține motocicleta nu au arătat vreo urmă de interes atunci când au fost contacte de păgubit.

“Practic, oamenii pot fura motociclete, le pot trimite în Europa de Est și absolut nimeni nu se va deranja să facă ceva pentru a opri asta. Nu este puțin trist?” se întreba britanicul în clipul său de pe YouTube, pe care te invităm să îl urmărești mai jos.

Bikerul a luat problema în propriile mâini, acționând rapid. A prins primul zbor către București, unde, înarmat cu actele motocicletei a început să bată la ușile Poliției Române. A propos, AJP-ul se afla în comunca Matca, lângă Tecuci. Nu i-a fost tocmai ușor, după cum se poate vedea în videoclip, însă odată ajuns acolo lucurile au început să se așeze în… matcă. Cu ajutorul unui traducător venit din Galați s-a putut clarifica situația actelor motocicletei, iar bravii polițiști din Matca au găsit motocicleta și au recuperat-o în mai puțin de o zi! Seria de pe cadru fusese ștearsă, dar nu însă și cea de pe motor!

AJP PR7 este o motocicletă adventure, cu capacitate de 600 cmc, produsă în Portugalia și care se bucură de opinii favorabile din partea pasionaților genului.

AJP PR7 este o motocicletă adventure, cu o capacitate de 600 cmc, produsă în Portugalia și care se bucură de opinii favorabile din partea pasionaților genului.

Provocările continuă însă pentru Kelston Chorley. El va trebui să aranjeze transportul înapoi în Marea Britanie pentru motocicleta sa – care acum și-a găsit azil la reprezența AJP România, pentru ca apoi să poate obține dreptul de a o cumpăra de la compania de asigurări!

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account