Vă place Harley-Davidson Fat Boy? Acum puteți construi unul din LEGO

Grupul LEGO a prezentat cel mai nou model din gama Creator Expert – o motocicletă Harley-Davidson Fat Boy care va fi disponibilă în magazinele LEGO din lumea întreagă începând cu 1 august 2019.

Legătura dintre LEGO și diverse modele legendare de motocicletă există de ceva vreme. Acum, compania daneză a prezentat un nou model pentru pasionații de motociclism și/sau jucării: realizat în colaborare cu Harley-Davidson, modelul Fat Boy este format din 1.023 de piese LEGO, incluzând elemente clasice, precum jantele pline, rezervorul în formă de picătură, cu vitezometru integrat și evacuarea dublă.

Modelul la scară are o înălțime de 20 cm, o lățime de 18 cm și o lungime de 33 cm, având și câteva piese mobile. Dacă învârtești roata spate, poți vedea cum se mișcă pistoanele în motorul Milwaukee Eight. Pedalele de schimbător și de frână sunt și ele mobile, iar cricul lateral este perfect funcțional.

Cu ocazia lansării, departamentul LEGO Master Builders a creat un exemplar de Harley-Davidson Fat Bob în mărime naturală, care include piese argintii lăcuite și efecte vizuale și auditive care imită un Fat Boy adevărat, incluzând peste 6.000 de piese LEGO speciale. Motocicleta a fost construită în 865 de ore, dintr-un total de 69.569 de piese, urmând a fi expusă în perioada următoare la diverse magazine LEGO din lumea întreagă.

Modelul Harley-Davidson Fat Boy din LEGO va fi disponibil din magazinele LEGO și pe shop.LEGO.com exclusiv pentru membrii LEGO VIP începând din 17 iulie și pentru publicul general începând din 1 august 2019.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account