Vara motociclist, iarna șofer de rând

Pentru posesorii de permis categoria A iarna reprezintă un adevărat calvar in ceea ce privește deplasările prin oraș sau plimbările în afara lui, căci mult iubita motocicletă, acea parte din sufletul fiecărui pasionat trebuie să se odihnească în garaj iar motociclistul rebel, iubitorul de libertate va trebui să facă un compromis și să devină un șofer de rând, un șofer de autoturism indiferent cât critică aceste mijloace de deplasare în restul anului. Nu este un secret că pentru libertatea cu care sunteți obișnuiți acesta este un compromis, însă este unul necesar având în vedere că motocicleta nu o puteți conduce zi de zi pe zăpadă, gheață sau ger, moment în care mașina câștigă foarte mult teren și ajunge chiar să fie apreciată.

poza deschidere

Și dacă tot iși are și autoturismul în sfârșit utilitatea sa recunoscută, ei bine, el are și nevoi în ceea ce privește consumabilele, una dintre cele mai importante referindu-se la anvelope. Fiind necesar să se preteze atât pe drumuri de vară precum și de iarnă, mașina are nevoie de două rânduri de anvelope auto , fiecare realizate din materiale speciale care să păstreze permanent o aderentă bună și o siguranță în trafic indiferent de starea carosabilului. Este într-adevăr mai costisitoare întreținerea unei mașini decât cea a unei motociclete, dar cumva trebuie plătit prețul confortului pe timp de iarnă.

În cazul în care vă aflați in situația de a avea atât mașină, cât și motocicletă, preocupați-vă de schimbul de anvelope al mașinii și efectuați-l la timp întotdeauna, căci orice întârziere se poate traduce prin accidente (dacă nu schimbați la timp anvelopele de vară cu cele de iarnă) sau prin costuri în plus (dacă atunci când este cald și carosabilul uscat circulați cu anvelopele de iarnă care se vor toci mult mai repede în astfel de condiții).

Poze masina BMW adverto

Față de motocicletă care utilizează un singur tip de cauciucuri și necesită schimbarea lor doar din cauza uzurii, mașina este, așa cum am spus, mai pretențioasă și are nevoie de cauciucuri pentru ambele anotimpuri dar vestea bună este că aveți șansa să cheltuiți mai puțin pe acestea in 2016! Vestea vine de la un nou magazin online de anvelope, un magazin care în fiecare sezon are promoții generoase atât la cauciucuri de vară cât și la cele de iarnă înaintea începerii sezonului cu pricina, astfel încât să aveți timp să vă orientați și organizați cheltuielile.

Indiferent ce conduceți, trebuie să vă adaptați legilor în vigoare așa că, cel puțin în privința mașinii, cauciucurile de sezon nu sunt opționale ci obligatorii. Dacă vreți să beneficiați de confort la deplasările ce trebuie făcute și investiția devine una obligatorie, tot ce puteți face fiind căutarea unor furnizori cât mai avantajoși, serioși și profesioniști la fel ca cei pe care vi-i recomandăm mai sus, pe numele lor AnvelopeX, aliați de care cu siguranță aveți nevoie pentru a trece cu bine și cu mașina corect echipată, iarna aceasta.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account