Iată cele mai clare imagini de până acum cu Suzuki Hayabusa 2021

Primele imagini cu noul Suzuki Hayabusa 2021 au fost preluate în mod clandestin dintr-o prezentare oficială Suzuki.

Noul Suzuki Hayabusa 2021 este unul dintre cele mai anticipate modele de pe piața moto din acest an. Când producătorul din Hamamatsu a anunțat Salonul Moto Global săptămâna trecută, deja se zvonea că se pregătește dezvăluirea versiunii 2021 a legendarului model.

La scurt timp după anunțarea salonului virtual, Suzuki a publicat un video teaser scurt a noului model, în care nu se vede clar motocicleta. Aceasta va fi dezvăluită pe 5 februarie, dar au apărut deja câteva imagini cu noul model. Pare să fie un fragment dintr-o prezentare trimisă dealerilor înainte de lansarea oficială a motocicletei.

Încă nu au apărut și date tehnice, dar putem deduce câteva lucruri din ce se vede în imagini. E clar că ‘Busa și-a păstrat tobele duble care arată bine pe o motocicletă masivă. Din poza cu cele trei versiuni de culoare, se poate deduce că aceastea sunt cele trei variante de culoare în care va fi disponibil modelul, deși nu știm neapărat dacă sunt valabile pentru piața europeană.

Motocicleta păstrează linia consacrată de-a lungul lungii sale cariere, dar semnalizatoarele se unesc cu prizele de aer, dimensiunile lor lăsând să se înțeleagă că ar fi cu LED. Probabil întreg sistemul de iluminare va folosi leduri, cum ar fi de așteptat la un model vârf de gamă în 2021.

Prizele de aer frontale sunt imense, cel puțin duble față de cele ale vechiului model, de unde putem bănui că vom avea de-a face cu performanțe foarte serioase (din moment ce este nevoie de un flux de aer atât de zdravăn). Se zvonește că motorul va avea 1.440 cmc (cu 100 cmc mai mult decât precedentul model), plusul de cilindree fiind principalul mod prin care producătorii de motociclete contracarează scăderea performanțelor impusă de normele Euro 5.

Motocicleta pare și mai îngustă, motorul fiind mai îngust și prins altfel în cadru.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account