[VIDEO] BMW R 1250 GS: suveranul aventurier

Am testat noul BMW R 1250 GS toamna trecută pentru emisiunea MotorVlog TV de la TVR2. Marele GS a devenit simbolul acestei categorii de motociclete cu mulți ani în urmă, când a fost folosit de celebrii Ewan McGregor și Charley Boorman în mult-mediatizatul tur al lumii pe două roți „Long Way Round”.

De atunci s-au schimbat mai multe generații de GS, motocicleta evoluând de-a lungul anilor. Un singur lucru a rămas constant: este, de departe, cea mai vândută motocicletă adventure din lume de mulți ani încoace. Asta în ciuda prețului nu tocmai la îndemână. De ce? Pentru că, pe lângă aura de aventurier autentic pe care o are, este, poate, una dintre cele mai complete motociclete din lume, mai ales în cea mai nouă iterație a sa, R 1250 GS. Motorul de 1.254 cmc are acum distribuție variabilă și dezvoltă 136 CP și 143 Nm, dar este cât se poate de controlabil, iar ciclistica combină în mod ideal stabilitatea și manevrabilitatea, chiar dacă îi lipsește puțin feeling-ul „normal” al unor suspensii convenționale. Iată testul nostru în format video:

Dacă vreți să fiți la curent cu ce se întâmplă în motociclismul autohton și internațional, să vedeți cu ce ne mai dăm și ce mai punem la cale, urmăriți-ne pe canalul de YouTube MotorVlogTV și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Twitter. Drumuri frumoase!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account