Video: cum se produce o Honda Montesa de trial

Trebuie să recunoaștem că a urmări un video în care o motocicletă este asamblată pe linia de producție ne provoacă o misterioasă plăcere. Tocmai ce am găsit un astfel de clip!

Este vorba despre Montesa Cota, modelul de trial folosit de legendarul Toni Bou. Videoclipul este filmat la uzina Honda – Montesa, in Barcelona, stabiliment în care se produc la foc continuu motociclete, de trei sferturi de secol. Tot aici se produc modelele Montesa Cota 4RT, 4RT Race Replica și Cota 301 RR, motociclete de trial care sunt la îndemâna unei nișe foarte înguste de bikeri.

Montesa 4Ride se adresează însă publicului larg, ea combinând agilitatea unei motociclete de trial, cu accesibilitatea unui enduro în patru timpi, de 250 cmc, cu care se poate merge fie la pas molcom prin peisaje frumoase, dar cu o ciclistică și un cuplu care permit oricând o gamă largă de giumbușlucuri în mâinile unui pilot experimentat.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account