Week-end de pomina pe circuitul Skat Kart, la Targu Secuiesc

Foto: Studio74

Week-endul care s-a terminat a fost unul de bun augur pentru pasionatii pilotajului pe circuit, care s-au strans in numar mare la pista de karting de la Targu Secuiesc, Skat Kart.

IMG_1616

Circuitul de la marginea orasului din Covasna are lungimea de circa 1.400 m si un desen foarte interesant, ideal pentru cei care vor sa invete tainele mersului pe pista in siguranta.

Noi am fost prezenti la Skat Kart cu un BMW S 1000 R, al carui test il veti putea citi in urmatorul numar al revistei MotoBikes. De-a lungul week-endului prelungit s-au strans la Targu Secuiesc rideri din Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Piatra Neamt, plus cativa de-ai locului. In total, peste 30 de motociclete au intrat pe pista, cu rideri de toate nivelurile de experienta, de la cei aflati pentru prima data pe circuit (unii chiar in primul an de motociclism) pana la „raceri” in toata regula, care au impartasit din experienta lor in ale pilotajului pe pista corect si in siguranta.

IMG_1677

Stati cu ochii pe site-ul nostru pentru a afla data urmatorului week-end de track-day pe Skat Kart, organizat de sbz.ro si MotoBikes.

IMG_1645

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account