Mai sunt doar trei zile până la startul primei etape de MotorRC, pe Motorpark!

Prima etapă a campionatului autohton de motociclism viteză MotoRC, ediția 2018, va începe oficial vineri, 4 mai. Locurile la etapă s-au epuizat, dar spectatorii sunt bineveniți.

Pentru anul acesta, organizatorii competiției care se desfășoară pe Motorpark România au ridicat nivelul în mod semnificativ, după succesul pe care l-au avut anul trecut.

Astfel, acum există un parteneriat cu Michelin, un producător de pneuri care nu are nevoie de nicio prezentare. Clasele Hobby și Rookies se vor numi anul acesta „Michelin Street Racers” și vor avea formatul de anul trecut, cu manșe eliminatorii. În plus, participanții la MotoRC vor putea cumpăra setul de gume Michelin Power Slick Evo la prețul promoțional de 260 de euro + TVA.

Safety-car-ul oficial al MotoRC în 2018 este Kia Rio. Mașina va fi folosită și pentru noul eveniment care va avea loc la fiecare etapă, MotoRC Science Lab. Experimentul din primul weekend de cursă va fi să vedem cine este mai rapid pe circuit la volanul lui Kia Rio, dintre Călin Goia, solistul trupei Voltaj și Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi se vor întrece pe circuit duminică, la 12:30.

Noul safety car al competiției de pe Motorpark.

Cei care vor să învețe să meargă mai bine pe pistă, vor putea să se înscrie la cursurile oferite de școala Motoevolution, care se vor desfășura pe parcursul celor trei zile.

Iată și programul primului weekend de competiție din MotoRC:

Din cauza numărului mare de cereri, locurile la toate clasele s-au epuizat cu mult timp înainte de startul etapei – o veste excelentă pentru sportul pe două roți din România. Din acest motiv, organizatorii au decis să creeze încă o grupă de Michelin Street Racers începând cu etapa următoare.

Așadar, spectatorii sunt bineveniți la circuitul Motorpark România, din Adâncata, la aproximativ 60 km de București, unde îi putem vedea în acțiune, pe lângă piloții binecunoscuți din motociclismul viteză românesc, chiar pe confrați de-ai noștri „stradali”. Ne vedem acolo!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account