Moto Lock Secure se pretinde a fi un sistem de siguranță moto infailibil.

Creatorul său, britanicul Ewan Montgomery susține că poate rezista cu succes oricărei forme de atac, grație unor plăci de oțel de 6, 10 și 12 mm care permit închiderea completă a roții față.

Astfel, sistemul de securitate rezistă loviturilor de ciocan, baros, etc., polizoarelor sau chiar și torțelor cu jet de plasmă. Elimină necesitatea utilizării cricului central sau lateral, nu se poate găuri, nu se poate lua pe sus. Decât probabil cu tot cu motor!

Toate bune și frumoase. Față de sistemele de securitate clasice – lanțuri, blocatoare de disc, Moto Lock Secure arată intimidant și poate determina un răufăcător să îndrepte spre o țintă mai ușoară. Dacă uneltele alimentate de baterii pot tăia orice lanț sau lacăt în câteva minute, iar dispozitivle de securitate ancorate oferă doar o siguranță parțială, Moto Lock Secure oferă imobilizare și securitate la pachet. Un pachet care însă are un preț pe măsură: 1.500 de lire sterline. Există versiuni pentru scutere, motociclete adventure dar și de clasă mijlocie, lucrându-se și la o versiune pentru cruisere.

Există însă și câteva nelămuriri. Acei care se pot dispensa de 1500 de lire sterline, cu siguranță ar avea la îndemână un garaj sau acces la o parcare păzită. Si toată lumea știe că sistemul de securitate perfect nu există, iar imaginația hoților depășește la o adică orice barieră. Apoi, mai este problema lacătului – același lacăt despre care Moto Lock Secure că nu are cum să reziste prea mult. Decât dacă în mod magic, închide acest Moto Lock Secure… Aparent, acesta ar fi fost lăsat expus pe mânerul ușii doar pentru „poză”, dar semnele de întrebare rămân.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account