Caravana CFMOTO a ajuns in Arges!

Vineri si sambata, 10 si 11 iunie, ai ocazia sa testezi motocicleta preferata din gama CFMOTO de ultima generatie. Locatie test ride: la sediul ATVRom Pitesti din Maracineni 305 A.

Pentru test ride sunt disponibile modele CFMOTO apartinand unor categorii diferite. De la modelul entry-level de sportbike CFMOTO 300SR si pana la varianta pentru touring 800MT, ai la dispozitie o paleta intreaga din care poti alege! Motocicletele CFMOTO beneficiaza de 5 ani garantie si pot fi achizitionate prin Programul Rabla.

CFMOTO 800MT (sport + touring)
CFMOTO 700CL-X
CFMOTO 650GT
CFMOTO 650MT
CFMOTO 650NK
CFMOTO 400GT
CFMOTO 300NK
CFMOTO 300SR

Sa pilotezi pentru prima data o motocicleta complet noua poate fi o experienta palpitanta! In plus, indiferent daca te intereseaza un model potrivit pentru categoria A2 sau cauti o motocicleta midsize de incredere pentru deplasarile zilnice, participarea la un test ride te poate ajuta sa iei decizia corecta.

Un model midsize precum CFMOTO 650NK, CFMOTO 650GT sau 650MT vine echipat standard cu caracteristici care imbunatatesc orice plimbare, in oras si in afara lui: ABS, diverse optiuni de control, cutie cu 6 viteze si ambreiaj slipper.

Atunci cand testezi o motocicleta, ai ocazia sa vezi cum te impaci cu pozitia de pilotare si daca este confortabila pentru tine. De asemenea, iti poti face o idee despre manevrabilitate, acceleratie si frane si poti intelege care este dinamica sasiului. Totodata, vei putea vedea cum functioneaza controalele si intrumentarul de bord si te vei familiariza cu layout-ul ghidonului.

Poti completa aici formularul de inscriere: – https://www.atvrom.ro/test-drive/inscrie-te-la-test-ride-pitesti

Pentru detalii, suna la numarul 0748287989!

In urmatoarea perioada, CARAVANA CFMOTO va ajunge si in alte orase din tara: Cluj, Brasov, Sibiu, Constanta, Iasi, Piatra Neamt, Bucovina, Oradea, Satu Mare, Harghita, Arad, Timisoara, Satu Mare.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account