Yamaha a pregătit trei kituri GYTR pentru Ténéré 700 World Raid.

Ténéré 700 World Raid este una dintre alegerile preferate ale riderilor care își doresc o motocicletă de cilndree medie, cu care să poată ajunge oriunde.

Ținând cont de acest lucru, Yamaha a dezvoltat în colaborare cu GYTR (Genuine Yamaha Technology Racing) trei kituri menite să transforme  Ténéré 700 World Raid într-o adevărată motocicleta de curse. Acestea sunt: Performance, Handling și Rally. Există și o selecție de piese disponibile separat pentru cei care componente GYTR specifice, care se poate regăsi aici: https://www.yamaha-racing.com/gytr/

Kitul GYTR Performance este menit să crească puterea propulsorului CP2 de 689 cmc cu până la 9 cai și permite păstrarea cablejelor orginale ale acestuia.

Constă într-o evacuare Akrapovič din titan, carcasă a filtrului de aer plus filtru GYTR, ECU GYTR, dar și dintr-o șa rally dintr-o bucată care se poate „sculpta” după preferințele pilotului, scărițe cu un profil agresiv. Este oferit și un capac din aluminiu prelucrat prin mașinare, care ușurează accesul la ambreiaj, atunci când ești grăbit să faci service-ul, între două etape de concurs.

Kit-ul GYTR Handling este compus din suspensii și roti de înaltă performanță.

Începem cu suspensiile. GYTR oferă o furcă racing de 48 mm de la KYB, cu tratament DLC și o cursă de 270 mm. Există și o furcă tip „mid speed” care mărește plaja de reglaje. Furca vine cu un jug triplu din aluminiu prelucrat prin mașinare, pe care se găsește gata montat un amortizor de ghidon. Pe spate, amortizorul standard a fost înlocuit de unul Paioli, cu performanțe și feeback superior.

Roțile GYTR Rally sunt pregătite de HAN Wheels, cu jante Excel, butuci mașinați din aluminiu, discuri de frână mai mari și etriere Brembo. ECU-ul acestui kit permite anularea sistemului ABS și a imobilizatorului.

Kitul mai include și un lanț mai ușor, set de pinion de atac și foaie cu rapoarte revizuite, un radiator mai mare cu răcitor de ulei separat, protecții pentru radiator, la pachet cu toate furtunele și suporturile necesare instalării.

Nu în ultimul rând, în cel pur spirit Dakar, kitul Handling este completat de o aripă înaltă a roții față.

Kitul Rally propune rezervoare suplimentare de benzină, cu fereastră de vizitare și bușoane racing. Totodată este oferit și un kit de ghidon, cu protecții de mâini și toate suporturile necesare echipamentului de navigație, un nou set de indicatoare și martori de avertizars, dar și un ansamblu vertical diferit pentru lumini, cu patru proiectoare, totul protejat de un ecran de policarbonat.

Scutul de protecție al motorului este din kevlar și policarbonat, kitul conținând și un set de stickere inspirate din Ténéré-ul cu care Yamaha va concura la Africa Eco Race.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account