Yamaha vine cu noul scuter Tricity 300. Se conduce cu categoria B!

La Salonul de la Tokyo, Yamaha a prezentat un nou model de scuter cu trei roți, cu un motor de 300 cmc și o estetică elegantă.

Noul scuter Yamaha Tricity 300 este destinat celor care au de străbătut distanțe mari în trafic aglomerat, dar nu doar celor care au categoria A pe permis. Asta pentru că Tricity 300 este omologat pentru conducere cu categoria B (la fel ca gama Piaggio MP3).

Noul model are un aspect premium și elegant, pare semnificativ mai spațios decât modelele Tricity mai mici și promite și performanțe interesante, datorită motorului său Blue Core (noua generație de motoare de cilindree mică de la Yamaha, care combină performanțele cu eficiența). Deocamdată nu se știu prea multe detalii tehnice despre noul model, acestea urmând a fi date publicității la EICMA. Ce putem specula, știind că scuterul este omologat pentru categoria B, este că Tricity 300 are cel puțin o comandă de frână care acționează pe toate roțile.

Cele două roți din față folosesc același mecanism Leaning Multi Wheel (LMW) ca Tricity 125, 155 și Niken, acesta asigurând un plus de stabilitate, aderență și încredere pe trenul față, mai ales în condiții de deplasare nu tocmai sigure (umezeală, praf, denivelări etc.).

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account