Yamaha XV950 ULTRA by GS Mashin – încă un custom Yard Built

Seria Yard Built de la Yamaha este în plină expansiune, acum primind încă un proiect custom sub forma acestei XV950 ULTRA, realizată de customizatorul elvețian GS Mashin.

[wzslider]

GS Mashin este o echipă fondată cu trei ani în urmă de fostul membru „Niners” Tom Mosimann, oamenii de acolo concentrându-se foarte mult pe componente făcute de ei și idei noi de design. Lucând într-un atelier mic în Berna, Tom livrează numai motociclete care îndeplinesc toate normele tehnice și funcționale, adică toate motocicletele pe care le construiește sunt gata de drum, nu sunt doar pentru vitrine.

XV950ULTRA_1

XV950 ULTRA nu face excepție și arată complet diferit de modelul standard. Motocicleta respectă principiile impuse de Yamaha în cadrul proiectelor Yard Built, adică nu a necesitat tăierea sau sudarea cadrului pentru realizarea proiectului final.

XV950ULTRA_5

Suprastructura lui XV950 ULTRA este realizată manual din tablă de oțel cu grosimea de 1,5 mm, iar punctele de fixare au fost tăiate din țeavă de inox. O lumină ambientală Bates a fost montată în interiorul carenajului, cu două semnalizatoare Highsider. Rezervorul a fost realizat manual din tablă de 1,5 mm. Secțiunea inferioară a acestuia a fost tăiată din rezervorul original al lui XV950. Unul dintre elementele care ies în evidență sunt suspensiile spate prototip realizate de K-Tech, având la bază unitățile lor Bullit.

XV950ULTRA_4

Roțile cu spițe folosesc butucii originali, cărora li s-au adăugat spițe și jante exterioare de 18 inch pe spate și 21 de inch pe față. Sistemul ABS s-a păstrat.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account