Yamaha Neo’s Delivery este varianta „profesională ” a electricului Neo’s

Yamaha a prezentat o versiune „cargo” a scuterului electric Neo’s, denumită Neo’s Delivery.

Echipat cu două baterii care îi oferă o autonomie de până la 68 de kilometri, Yamaha  Neo’s este echivalentul electric al unui scuter de 50 cmc. Aici poți citi mai multe despre Yamaha Neo’s, un scuter electric cu care ne-am dat și noi, luând notă de caracterul său silențios, dar și de performanțele sale dinamice, desigur raportate la ce are de oferit un scuter de 50 cmc cu motor termic.

De fapt, plimbarea cu Yamaha Neo’s s-a prelungit, din cauza unei erori de navigație într-un sens giratoriu, reușind să pătrund pe șoseaua de centură a capitalei. Nu doar că am făcut față traficului greu caracteristic acestei șosele, dar, grație celei de-a doua baterii, care a intrat în acțiun automat, am reușit să ajung înapoi la sediul importatorului Yamaha în România.

Opțiunea de a avea o a doua baterie lăsată la încărcat crește foarte mult caracterul practic al acestui scuter. Așa că Yamaha a decis să lanseze și o variantă utilitară a sa. Ce aduce ea în plus?

În mod evident, suportul care este instalat pe spațiul în mod clasic pasagerului. Acesta poate susține o masă de 30 de kilograme, cutia de depozitare (care nu este furnizată de Yamaha) ieșind doar cu puțin în afara roții spate. Așadar o soluție anume gândită, care bate orice improvizație din partea unui utilizator care și-a propus să se ocupe de livrări.

Posibilitatea cuplării marsarierului este una foarte convenabilă, atunci când livratorul se află într-un spațiu îngust, cu un pachet greu în cutie. Totodată, pentru a proteja scuterul, Neo’s Delivery poate fi echipat cu două cricuri laterale, existând astfel un back-up în cazul în care acesta cade la manevrarea în spații dificile. Doar cine nu muncește nu greșește și credem că un curier va aprecia toate aceste mici ajutoare, în condițiile unei munci sub presiunea timpului. Nu trebuie să uităm nici de protecțiile de cauciuc ale carenelor.

Totodată, pentru o firmă care se ocupă de livrări, Neo’s Delivery este o soluție tentantă și prin prisma extinderii zonelor cu zero emisii din orașele europene.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account