CNMV aduce un omagiu veteranilor motociclismului viteză din România

Cu ocazia etapei a doua din Campionatului National de Motociclism Viteza organizatorii doresc sa aduca un omagiu campionilor din trecut, invitandu-i pe cativa dintre ei sa se reuneasca la circuit, sa fie prezentati oficial publicului, presei si sportivilor. Ceremonia va avea loc duminica 19 iulie, incepand cu ora 12:00, timp de 20 minute. Dupa ce vor efectua doua tururi de onoare pe motociclete, vor trece la o sesiune de interviuri acordate presei.

Bucuresti - Pipera, 24 iunie 1979. Prima etapa de     Campionat National

foto: arhiva personala Tiberiu Troia


La aceasta ceremonie au fost invitati mari campioni, precum: Ionel Pascota senior, Tanase Draghici, Mitica Ciuraru, Octavian Vrajitoru, Tiberiu Troia si Vlad Haralambie. Cu siguranta acesti oameni merita recunostinta noastra mai ales ca ei au deschis drumul pentru ca noi sa ajungem unde suntem astazi.

Campionatului National de Motociclism Vitezã al României CNMV este singura competite oficialã de profil din România si unica la care un pilot poate obtine titlul de Campion National. CNMV este organizat conform regulamentelor si standardelor impuse de Federatia Internationalã de Motociclism (FIM) si Uniunea Europeanã de Motociclism (UEM). Motocicletele de Superbike si Supersport (1000 cmc/600 cmc) sunt preparate conform acelorasi standarde de performanta si siguranta.

2015 este primul an în care Campionatului National de Motociclism Vitezã al României CNMV este organizat pe un circuit de vitezã din România – odatã cu aparitia Motor Park, dupã mai bine de 90 de ani în care s-a desfãșurat pe circuite stradale urbane, apoi pe aeroporturi si pe circuite de vitezã din estul Europei. Astfel, este primul an în care nivelul de organizare si de spectacol sportiv sunt comparabile cu ale competitiilor est-europene si europene de Superbike.

Programul weekendului de curse începe Vineri 17 Iulie cu antrenamente libere, continua Sambata 18 Iulie cu calificari, iar Duminica 19 Iulie de la ora 12:00 incep cursele. Organizatorii competitiei sunt Federatia Romana de Motociclism, promotorul Track Events si clubul sportiv Taifun Racing.

Accesul publicului este gratuit în zonele special amenajate.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account