Competitii moto in weeekend: de toate pentru toti

Weekendul care urmeaza abunda de competitii moto care mai de care mai interesante. Iata o lista scurta a curselor care se pot urmari in weekend si canalele media prin care puteti sa va tineti la curent cu acestea.

wec1delhalle2

Moto GP – GP of the Americas. A doua etapa din MotoGP se desfasoara pe noul si spectaculosul traseu din Austin, pe Circuit of the Americas. Antrenamentele libere, calificarile si cursele se pot urmari in direct in Romania pe canalele Digi Sport. De retinut ca diferenta de fus orar dintre Austin si Romania este de 8 ore, asadar cursa clasei Moto 3 incepe la 19:00 ora Romaniei si a clasei MotoGP la 22:00 ora Romaniei.

Bol d’Or – Celebra cursa de anduranta de 24 de ore se desfasoara in acest weekend pe circuitul de la Magny-Cours, contand ca prima etapa din Campionatul Mondial de Anduranta. Marii favoriti sunt, ca de obicei, pilotii echipei SERT (Suzuki Endurance Racing Team), dar nu sunt de neglijat nici echipele SRC Kawasaki, BMW Motorrad Elf 99 si Honda TT Legends, care il are in componenta pe legendarul John McGuinness, unul dintre cei mai galonati piloti de la Isle of Man TT. Bol d’Or nu se va transmite pe Motors TV si clasamentul in timp real poate fi urmarit pe site-ul competitiei: www.boldor.com. Cursa va incepe sambata, la ora 16:00, ora Romaniei.

Marele Premiu al Bulgariei – Campionatul Mondial de Motorcros. MP al Bulgariei se tine pe circuitul de la Sevlievo si, daca aveti in plan o plimbare cu motocicleta in tara vecina in weekendul acesta, va recomandam sa faceti o escala la Sevlievo, pentru a-i vedea in actiune pe cei mai buni motocrosisti din lume. Va asiguram ca merita. Din pacate, Mondialul de Motocros nu este transmis la TV la noi in tara. Informatii in timp real pe www.motocrossmx1.com.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account