Guy Martin s-ar putea retrage la finalul sezonului 2015

Intr-un nou interviu publicat in suplimentul sportiv al cotidianului britanic The Times, Guy Martin a confirmat ca ia in considerare ideea de a se retrage din viata competitionala la finalul lui 2015.

Cemetery Circuit Motorcycle Racing

Inca de la finele anului 2014, specialistul englez al competitiilor pe circuit stradal lasase sa se inteleaga ca luase in considerare o posibila retragere, idee la care a renuntat dupa acordul echipei sale TAS Tyco cu BMW pentru 2015.

Martin are un loc de munca „normal”, fiind mecanic de camioane, dar in ultimii ani si-a diversificat cariera prin mai multe aparitii in emisiuni TV, precum „Speed with Guy Martin” sau „The boat that Guy built”. Se pare ca faima sa din ce in ce mai mare (care l-a ajutat sa vanda 250.000 de exemplare ale autobiografiei sale) ii complica viata, iar englezul a confirmat pentru The Times ca nu a abandonat ideea de a se retrage:

„Trebuie sa imi iau o perioada de odihna, trebuie sa fac un reset. Eu muncesc ca mecanic de camion, dar am pierdut putin din vedere prioritatile mele. Si treburile pe care le-am facut la TV se fac simtite si la curse. Nu in rezultate (anul trecut a fost unul dintre cei mai buni ani ai mei), ci in faptul ca nu am reusit sa am 5 minute doar pentru mine. Pentru mine, sa merg la curse era o distractie, acum a devenit o corvoada.

Nu am incercat niciodata sa devin o vedeta, nu am alergat niciodata dupa bani. Nu ma deranjeaza eventualitatea mortii (la curse), dar daca nu mai stiu de ce fac ceea ce fac, lucrurile se schimba.”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account