KTM prezintă echipele de uzină din MotoGP [VIDEO]

În cadrul unei conferințe de presă la Salzburg, în Hangar 7, KTM a prezentat prototipurile cu care vor alerga piloții echipelor de uzină de Moto3 și, în premieră, Moto2 și MotoGP.

001

Motocicletele austriece din clasa regină arată superb, cu mult mai mult negru pe carene decât versiunile prezentate în teste. Nici cele de Moto2 și de Moto3 nu sunt mai prejos, arborând aceeași schemă coloristică.

Motocicleta de Moto2 este un proiect interesant, cadrul și carenele fiind KTM, suspensiile WP (companie care face parte din același concern cu KTM), iar motorul cu patru cilindri de 600 cmc fiind produs de Honda, conform regulilor clasei Moto2 din Motomondial.

La MotoGP, piloții vor fi Pol Espargaro și Bradley Smith, la Moto2 austriecii mizează pe Brad Binder (campion mondial la Moto3 anul trecut cu KTM) și pe portughezul Miguel Oliveira, iar la Moto3 riderii vor fi Niccolo Antonelli și Bo Bendsneyder.

Iată filmul complet al conferinței, la care au luat cuvântul și piloții KTM din raliul Dakar, Sam Sunderland și Matthias Walkner (locurile 1 și 2 anul acesta), plus, evident, conducerea companiei din Mattighofen, în frunte cu CEO-ul Stefan Pierer.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account