Marquez se opereaza in urma unei accidentari, ar putea sa lipseasca de la Jerez

Campionul mondial en-titre din MotoGP, Marc Marquez, a suferit ieri o interventie chirurgicala pentru remedierea unei fracturi la degetul mic al mainii stangi, survenita in urma unui accident in timpul antrenamentelor pe circuitul de motocros.

CDgoPXSWMAAIRIU

Spaniolul a fost operat la Barcelona de renumitul doctor Xavier Mir, care a explicati situatia intr-un comunicat oficial emis de Honda Repsol:

„Marquez s-a prezentat la Urgenta la Spitalul Universitar Quiron Dexeus dupa ce a suferit un accident in cursu acestei dimineti. Pacientul prezenta o deformare la nivelul degetului mic al mainii stangi si radiografia a aratat o fractura cu deplasarea falangei proximale. Am decis sa tratam leziunea fixand o placa de titan pe deget. Aceasta operatiune ne va permite inceperea recuperarii functionale dupa doar 24 de ore de la operatie si ii va da posibilitatea sa alerge la Jerez.”

HRC s-a limitat sa declare ca, deocamdata, participarea lui Marquez la Marele Premiu al Spaniei de la Jerez, care sa va disputa pe 1-3 mai, „nu este exclusa”, declaratie care lasa totusi ceva dubii in privinta gravitatii reale a accidentarii campionului spaniol.

Echipa Honda Repsol are astfel din nou ghinion, dupa ce Dani Pedrosa a lipsit deja la doua etape in urma operatiei la antebrat si dupa ce Marquez a avut un inceput de sezon destul de slab, in urma caruia este la 30 de puncte in urma liderului Valentino Rossi in clasamentul general.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account