Mihai Stoichescu se impune in etapa de la Sag a Motocross Cup cu o motocicleta veche de sapte ani

Organizata gratie colaborarii intre cluburile Top Cross TCS Snagov, Dual Racing Team Bucuresti si timisorenii de la Speed Racing, cupa de motocros si quad de la Sag a insemnat relansarea acestui circuit pentru pilotii si fanii motocrosului din vestul tarii.

 

Clasa MX1 a fost castigata de Mihai Stoichescu (Motoextrem), chiar daca in prima mansa lugojeanul a fost nevoit sa alerge doar in treapta trei a cutiei de viteze, levierul schimbatorului rupandu-se imdiat dupa start.

[wzslider]

Pilotand o motocicleta in doi timpi, cu an de fabricatie 2006, imprumutata de la George Vintila, Mihai Stoichescu si-a gasit ritmul pe circuitul de la Sag, reusind sa aratand ca este intr-o forma din ce in ce mai buna dupa accidentarea de la antrenamente din toamna anului trecut, atunci cand a suferit un traumatism cranian si a avut ambele maini fracturate.

 

„Mihai asteapta cu nerabdare etapa de la Zarnesti a Motocross Cup, unde doreste sa isi masoare fortele cu George Cabal, cel mai bun motocrosist roman al momentului”, spune antrenorul lui Stoichescu, Liviu Jigmond. Experimentatul antrenor a remarcat calitatea organizarii si atentia acordata pregatirii circuitului de la Sag, descriind Motocross Cup drept „o competitie in plina crestere”.

 

Considerat de fani o adevarata legenda a motorsportului romanesc, Peter Gagyi, multiplul campion national la motocros, supermoto si viteza a alergat dupa 17 ani pe circuitul de la Sag, castigand clasa dedicata Veteranilor. Competitia de la Sag a insemnat si mai mult de doua duzini de quaduri care s-au intrecut la doua clase, Amatori si Profesionisti, clasa Pro fiind castigata de favoritul publicului, timisoreanul Razvan Irimescu (Speed Racing).

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account