Pol Espargaro bate recordul circuitului la Suzuka

Pol Espargaro a obținut pole-position-ul pentru echipa sa Yamaha Factory Racing în cursa de 8 ore de la Suzuka, stabilind recordul circuitului cu această ocazie.

20150723-01

Catalanul de la Yamaha a reușit un timp foarte rotund, la 2:06,000, depășind recordul stabilit în calificările de anul trecut de Takuya Tsuda cu peste trei sferturi de secundă. Și coechipierul lui Espargaro și al lui Smith, Katsuyuki Nakasuga, a reușit un timp excelent, la doar 0,056 secunde de al lui Espargaro.

Echipa Team Green Kawasaki a obținut poziția a doua a grilei, Kazuki Watanabe stabilind un timp cu doar 0,2 secunde mai lent decât Espargaro. Casey Stoner, pentru MuSASHi Honda, a avut al treilea timp, cu doar 0,048 secunde mai lent decât japonezul de la Kawasaki.

Două motociclete Suzuki au completat primele cinci poziții ale grilei, cu Yoshimura Suzuki pe patru, Takuya Tsuda fiind cu 0,2 secunde mai lent decât Stoner, iar Team Kagayama pe cinci, cu Yukio Kagayama și Ryuichi Kiyonari în mare formă.

Cursa de anduranță va începe mâine la 4:30 AM, ora României, și este una dintre cele mai importante competiții din calendar pentru producătorii japonezi, care consideră câștigarea acestei curse o chestiune de orgoliu, de unde și desfășurarea impresionantă de forțe, cu piloți de MotoGP aduși special pentru a-și mări șansele la victorie. Cursa va fi transmisă în întregime în direct pe canalul Eurosport 2.

Iată rezultatele din calificări:

img_0109

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account