Peter Hickman câștigă MacauGP

Peter Hickman a câștigat pentru a treia oară în carieră cursa pe circuit stradal de la Macau, urmat de veteranul Michael Rutter și de Martin Jessopp.

Cursa clasei Superbike de la MacauGP s-a desfășurat sub amenințarea ploii, dar pista stradală a rămas uscată până la final. Peter Hickman (BMW S 1000 RR) a pornit din pole-position, dar Michael Rutter a fost cel care a plecat mai bine la start, din poziția a doua, și s-a instalat la conducere.

În spatele lor s-a dat o bătălie permanentă pentru ultimul loc pe podium, între Danny Webb, Gary Johnson și Martin Jessopp. Michael Rutter rula pentru aceeași echipă ca Hickman, dar pe o rară și superbă Honda RC213V-S. Veteranul în vârstă de 46 de ani a fost depășit de Hickman cu nouă tururi înainte de final și mai tânărul său coechipier a reușit un parcurs impecabil și nu i-a dat lui Rutter nicio ocazie de atac până la finalul cursei, care a fost oprită cu steag roșu cu trei tururi înainte de final după un incident între doi piloți la Fisherman’s Bend.

Ultimul loc pe podium i-a revenit în cele din urmă lui Martin Jessopp, specialistul acestui traseu, care a rulat pentru PBM Ducati în cursa de anul acesta.

Iată clasamentul final:

  1. Peter Hickman – Aspire by Ho Bathams Racing BMW
  2. Michael Rutter – Aspire by Ho Bathams Racing Honda
  3. Martin Jessopp – Tak Chun Group by PBM Ducati
  4. Danny Webb – MGM by Penz13 BMW
  5. Gary Johnson – Briggs Equipment Kawasaki
  6. Horst Saiger – Saiger Racing Yamaha
  7. David Johnson – PR Racing BMW
  8. Derek Sheils – MGM by Penz13 BMW
  9. Davey Todd – Penz13 BMW
  10. John McGuinness – Tak Chun by PBM Ducati
BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account