Rossi: „Yamaha M1 2015 merge mai bine decat modelul 2014.”

Intervievat de MovistarTV, Valentino Rossi si-a exprimat satisfactia dupa prima zi de teste de la Sepang.

motogp-rossi-test-sepang-day1-2015

„A fost o prima zi foarte buna, pentru ca noua motocicleta merge foarte bine. Desigur, mai avem mult de lucru si multe componente de testat, dar, pentru inceput, s-a mers foarte bine. Am fost destul de rapid atat pe turul sec, cu pneuri noi, cat si ca ritm de cursa: am fost mereu in fata. Desigur, e doar prima zi, mai avem multe lucruri de perfectionat si multe solutii de selectat, dar se pare ca M1 2015 merge ceva mai bine decat cea din 2014. Am facut un pas inainte.

Nu ne concentram pe un element anume, ci lucram la toate aspectele cu obiectivul de a face Yamaha mai eficienta in ceea ce priveste ritmul de cursa cu pneurile uzate, dupa 15 tururi, pentru ca in 2014 am avut de suferit in aceasta privinta, mai ales la nivelul pneului spate. Asadar, cautam viteza, dar mai ales, constanta pana la sfarsitul cursei. Maine speram ca starea vremii se va mentine ca astazi; trebuie sa incercam sa scadem timpul pe tur si va trebui sa comparam diferite cadre si bascule cu rigiditati variate ca sa intelegem in ce directie sa mergem cu dezvoltarea.

Din noiembrie pana in februarie exista mereu teama ca Honda va reusi sa faca un pas mare inainte, cum a facut la sfarsitul lui 2013; prima senzatie este ca am reusit sa mentinem aceeasi competitivitate ca la sfarsitul lui 2014.

Nu suntem inca la 100%. Mai lucram la distributia maselor pentru a imbunatati si mai mult stilul meu de pilotaj.”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account