CONCURS | BMW Motorrad România îți dă noul F 850 GS pentru concediu

CONCURS | BMW Motorrad România îți dă noul F 850 GS pentru concediu

Brandul BMW Motorrad a lansat de sărbători un concurs cât se poate de interesant pentru motocicliștii din România. În urma acestuia, ai ocazia să-ți faci concediul din 2018 în șaua nou-lansatului BMW F 850 GS. Și când spunem concediu nu ne referim la o tură de weekend.

Vorbim de un concediu serios, de maxim o lună și maxim 8.500 kilometri. Suficient ca să te duci până la strâmtoarea Gibraltar și înapoi.

Tot ce trebuie să faci este să propui pe website-ul concursului o tură de concediu pe care ai vrea s-o faci în 2018 dacă ai avea un F 850 GS la dispoziție. Regulile sunt simple:

  • Până pe 31 ianuarie ai timp să documentezi și să trimiți planul de concediu. Este foarte important, pe lângă datele de identificare, să adaugi în formular un link al turei folosind Google Maps și să povestești puțin despre tura pe care vrei s-o faci. În caz contrar, înscrierea nu va fi luată în considerare.
  • Ulterior, BMW Motorrad România va centraliza toate înscrierile și le va posta într-un album dedicat pe pagina de Facebook (pe 5 februarie).
  • Propunerea din album care va aduna cel mai mare număr de reacții (Like, Love, Wow, etc.) până la data de 26 februarie va fi desemnată câștigătoare. De avut în vedere că numărul de comentarii și share-uri nu se contabilizează.
  • Ulterior, câștigătorul concursului va fi contactat de organizator și vor stabili de comun acord perioada de o lună în care acesta va avea la dispoziție noul F 850 GS pentru a se bucura de concediul ideal.

Despre noul BMW F 850 GS, lansat în urmă cu două luni la salonul moto EICMA, puteți afla mai multe pe pagina modelului oferit ca premiu, sau pe site-ul BMW Motorrad România.

 

BMW

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account