BMW prezintă conceptul G310 Stunt

Acestea sunt primele poze oficiale cu modelul de stradă de 300 cmc de la BMW, înainte de lansarea modelului de serie care va avea loc, probabil, la Salonul de la Milano din noiembrie.

1

Conceptul Stunt G310 reprezintă baza unei noi game de modele cu motor monocilindric de 310 cmc, cu care BMW speră să își sporească substanțial cifrele de vânzări.

Motocicleta a fost prezentată la Salonul Moto de la Sao Paulo din Brazilia, subliniind importanța pe care o acordă BMW piețelor aflate în dezvoltare, precum cele din America de Sud. Motocicleta a fost proiectată de BMW, dar modelele de serie vor fi produse în colaborare cu partenerul indian al bavarezilor, TVS.

2

Stunt G310 este propulsat de un motor monocilindric de 310 cmc, cu doi arbori cu came în chiulasă, răcit cu lichid, proiectat special pentru acest model. Cadrul grilă și bascula turnată din aluminiu sunt și ele complet noi și probabil vor fi comune pentru toată gama de modele propulsate de motorul de 310 cmc.

5

BMW a prezentat acest model ca pe un concept bike, dar surse din interior spun că este identic în proporție de 90% cu modelul de serie care va fi lansat în curând. Schema coloristică reprezintă o combinație dintre culorile clasice BMW Motorsport – alb, roșu și albastru – și culorile steagului Braziliei, ca un omagiu adus țării în care a fost prezentat modelul pentru prima dată.

6

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account