Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride aniversează 10 ani de parteneriat Triumph & DGR

Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) reunește sute de mii de fani ai motocicletelor clasice și vintage din întreaga lume pentru a strânge fonduri și a conștientiza sănătatea bărbaților.  

Fondată în Sydney, Australia în 2012, DGR a fost creat de Mark Hawwa ca o modalitate de a reuni pasionații de motociclete, concentrați pe o cauză comună. În creștere de la an la an, astăzi DGR are loc în întreaga lume, cu peste 90.000 de motocicliști care ies în stradă în peste 800 de orașe. Ca rezultat, până în prezent, peste 37 milioane USD s-au strâns pentru cercetarea cancerului de prostată și pentru sănătatea mintală a bărbaților.

Triumph a devenit partenerul oficial pentru motociclete al DGR din 2014, angajându-se să crească gradul de conștientizare, participarea și fondurile atrase în sprijinul acestei cauze nobile. De la furnizarea de sprijin financiar și resurse care au contribuit la creșterea vizibilității DGR la nivel global, până la recompensarea participanților săi, Triumph a jucat un rol important în a transforma DGR în cel mai mare eveniment caritabil de motociclism din lume.

Una dintre cele mai semnificative contribuții ale Triumph este furnizarea de motociclete din gama Triumph Modern Classic ca recompense pentru cei mai buni fundraiseri.  În anii precedenți, acestea au inclus o ediție unică Triumph Thruxton RS DGR și o Triumph Bonneville T120 personalizată „1959 Legends”, alături de o chitară Gibson Les Paul Standard, ca parte a unei colaborări dintre Triumph și Gibson.

Fondatorul DGR, Mark Hawwa, alături de Triumph Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride.

2023 marchează al 10-lea an al acestui parteneriat și reprezintă o piatră de hotar pentru Triumph și DGR.

Pentru a sărbători această aniversare și pentru a face din 2023 evenimentul DGR cel mai mare și cel mai de succes de până acum, Triumph a creat 250 de motociclete Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride, ediție limitată, exclusive.

Cu o schemă elegantă de vopsea metalică alb-negru, DGR, inspirată din codul vestimentar rezervat evenimentelor selecte, branding oficial DGR cu pinstriping auriu, cu un logo personalizat pe rezervor și panourile laterale, detalii aurii și o șa maro vintage, fiecare exemplar vine cu un certificat semnat de fondatorul DGR Mark Hawwa și Nick Bloor, CEO Triumph. Exemplarul cu certificatul numerotat 001 este rezervat celui mai de succes fundraiser al Distinguished Gentleman`s Ride 2023.

În plus, Triumph devine și partener oficial de îmbrăcăminte al DGR, cu o ediție limitată de îmbrăcăminte lifestyle complet nouă.

Fondatorul DGR, Mark Hawwa :Dacă cineva ar fi spus în urmă cu 10 ani că vom sărbători un deceniu de parteneriat cu Triumph Motorcycles, aș fi râs. Primul an alături de Triumph rămâne momentul culminant pentru mine, însă acea emoție continuă în fiecare an. Triumph a devenit ca o familie pentru mine și pentru The Distinguished Gentleman’s Ride. Suntem mândri să lansăm motocicleta Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition, pentru a sărbători ceea ce am realizat împreună și pentru a continua să facem mai mult din ceea ce ne place

 Directorul comercial Triumph, Paul Stroud: Suntem încântați să sărbătorim aniversarea a 10 ani a relației noastre unice cu DGR, care este un parteneriat important pentru Triumph și pentru miile de fani Triumph DGR din întreaga lume. De la început a fost clară potrivirea între DGR și Triumph, cu o pasiune comună pentru motociclete, stil și oameni. Acest proict este mult mai mult decât o sponsorizare”.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account