Buell lansează o provocare unei întregi nișe cu Super Cruiser

Buell a prezentat primele imagini cu Super Cruiser, un nou model bazat pe propulsorul V-Twin de 1190, dezvoltat în parteneriat cu Roland Sands Design.

Americanii au luat propulosrul V-Twin de 175 cai putere și 138 NM și l-au instalat într-un cadru tip dublu leagăn, Roland Sands Design ocupându-se de basculă, furcă, roțile de 17 inch și de frâne.

Triunghiul șa-scărițe-ghidon este conceput în așa fel încât poziția de pilotaj să fie una relativ apropiată de ce oferă un naked.

Intenția celor de la Buell este astfel foarte clară: cea de a oferi un power cruiser nu doar agresiv ca și putere cât și ca manevrabilitate, ceea ce, să recunoaștem, până acum ar fi reprezentat o contradicție de termeni.  În pozele de prezentare se insistă pe power-wheelie, dar și pe posibilitatea pilotajului din picioare, în stil off-road, atipic pentru segment.

Nu a fost menționat încă un preț, dar analizând modelele actuale, superbike-ul Hammerhead 1190 și naked-ul  1190SX, care costă între 18.000 și 25.000 de dolari, ne putem așepta ca Super Cruiser să se încadreze în aproximativ același palier.

Pe site-ul Buell se poate plăti deja un avans, motocicletele urmând a fi livrate în 2025, un an important pentru companie, deoarece vor fi lansate și modelele Baja Racer și SuperTouring, ale căror denumiri nu mai necesită alte explicații.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account