Kenny Extreme, casca adventure pentru toate buzunarele

Segmentul motocicletelor adventure este pe val de mulți ani încoace și, odată cu această orientare a publicului, s-au îmbogățit foarte mult și ofertele producătorilor de echipament către bikerii aventurieri. Kenny, un producător renumit de echipament de off-road, vine cu o cască adventure cu un raport preț/calitate greu de bătut.

Kenny Extreme este o cască adventure, adică are formă de cască de motocros/enduro, dar vizieră în loc de ochelari și elemente mai multe destinate confortului la drum lung. Ideea unei căști adventure este să împace cât mai bine capra cu varza, adică off-road-ul cu drumul lung. Deci trebuie să fie ușoară, comodă și bine ventilată, dar și suficient de confortabilă și silențioasă la drum întins pe asfalt.

Kenny Extreme are o carcasă din policarbonat, vizieră dublă (clară și de soare), anti-zgârieturi și anti aburire, curea cu strângere micrometrică, căptușeală demontabilă și lavabilă realizată din material hipoalergenic. Totul la o greutate totală de 1.650 g.

Partea interesantă o reprezintă prețul: 805 lei pe bikershop.ro, magazinul online al dealerului Kenny, Dual Motors. Adică sub o treime din prețul unor căști adventure considerate de top.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account