Compania lui Rossi, VR46, se va ocupa de merchandising pentru Yamaha MotoGP

VR46 Racing Apparel, compania de merchandising a lui Valentino Rossi, a semnat un contract pe trei ani cu echipa sa Movistar Yamaha MotoGP pentru a deveni furnizorul oficial de materiale promoționale.

596177

Prin acest contract, Yamaha se alătură altor nume sonore, precum Marc Marquez, Dani Pedrosa sau Cal Crutchlow, din portofoliul de clienți al companiei lui Rossi, prin care acesta a creat locuri de muncă în zona sa natală din Italia, Rimini. Astfel, de acum, tricourile, șepcile și toate celelalte materiale promoționale legate de echipa oficială Yamaha din Motomondial vor fi produse și distribuite de VR46.

Alberto Tebaldi, CEO VR46, a declarat: „Suntem încântați de parteneriatul cu Yamaha Factory Racing și sper că acesta este doar începutul unui proiect de și mai mare anvergură cu partenerul nostru. Pasiunea și dedicația sunt unele dintre valorile pe care companiile noastre le au în comun. Acest acord înseamnă o recunoaștere importantă pentru noi, o confirmare a muncii pe care o facem în fiecare zi.”

Șeful echipei Yamaha, Lin Jarvis, a adăugat: „Suntem încântați că am semnat un nou acord cu unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de merchandising din motorsport. Profesionalismul și experiența companiei VR46 Racing Apparel ne dă siguranța că acesta va fi un parteneriat de succes pe termen lung. Licențierea numelor pe materialele promoționale este o sursă importantă de venituri pentru orice echipă profesionistă la nivel global și noi, la Yamaha Factory Racing, suntem încântați să lansăm noua noastră gamă de produse pentru milioanele de fani care ne urmăresc din toată lumea.”

Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru compania lui Rossi. Deși unele zvonuri din presa spaniolă de la finele anului trecut sugerau că Rossi l-ar pierde pe cel mai mare client al său de la VR46, Marc Marquez, un purtător de cuvânt al dublului campion mondial spaniol a confirmat pentru MCN că parteneriatul va continua, cel puțin în viitorul apropiat.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account