Dainese organizează cursuri de pilotaj cu Valentino Rossi la Misano!

Producătorul italian de echipamente moto Dainese organizează o școală de pilotaj la Misano cu Valentino Rossi pe post de instructor.

Toată lumea care a intrat măcar o dată pe circuit ar vrea să repete experiența și să-și îmbunătățească abilitățile de pilotaj, pentru un timp pe tur cât mai bun. Și cine ar fi mai nimerit să te ajute într-o astfel de încercare de perfecționare decât unul dintre cei mai buni piloți de motociclism viteză din toate timpurile, un anume Valentino Rossi? În mod normal, nu oricine are șansa să primească sfaturi de pilotaj de la Doctor, dar Dainese organizează un eveniment la Misano în care oricine se înscrie va avea șansa să fie elevul lui Rossi pentru o zi.

Evident, lucrurile nu stau chiar atât de simplu: ca să îl ai instructor pe Rossi, în clasa de top „VR46” a cursului, trebuie să participi la o licitație în scopuri caritabile, banii urmând să ajungă la fundația Marco Simoncelli. La o verificare mai atentă, am observat că ți-ar trebui cam 6.000 de euro, deci doar riderii cu dare de mână vor avea ocazia să fie învățați de Rossi.

Dar și următoarea clasă valorică are instructori de top, precum Franco Morbidelli, Luca Marini, Lorenzo Baldassarri și Marco Bezzecchi (clasa „Champions). Ca să participi în această clasă, trebuie să ai un timp de sub 1:55 pe Misano și să plătești 1.350 de euro. Următorul nivel valoric („Racing Class 2”) este pentru cei care fac între 1:55 și 2:05 pe Misano și costă 730 de euro. Dacă faci peste 2:05, poți merge în Racing Class 1, la 520 de euro. Apoi există „Safety Class”, destinată începătorilor absoluți, care vor să-și îmbunătățească nivelul de control al motocicletei pe viraje, cu două niveluri, la 310 euro, respectiv 150 euro.

Evident că, la oricare dintre clase ai participa, îl vei vedea pe Rossi de aproape, eventual îți vei putea face și un selfie cu Doctorul. În plus, Misano este un circuit superb. În afară de clasele „Safety”, trebuie să vii cu motocicleta ta.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account