Mol
Mol
Mol

Din seria „Așa nu!”: BMW S 1000 RR vs Yamaha R1 pe stradă, în trafic [VIDEO]

Utilizatorul de YouTube Maxwrist este deja renumit pentru filmele extreme pe care le postează, în care aleargă cu un BMW S 1000 RR 2015 pe drumuri publice ca și cum ar fi pe circuit. Noi am mai vorbit despre filmele lui, pe vremea când nu avea acest „nom de plume” și se dădea cu o Honda CBR1000RR în același stil.

sddefault

Se pare că omul (din câte am aflat noi, un american stabilit în Italia) nu se potolește deloc, ci dimpotrivă. Și-a găsit tovarăși de joacă pe același calapod și duce lucrurile la un nou nivel, pe care unii dintre noi l-ar putea caracteriza drept „nebunie pură”. În cursa ah-hoc pe care o face cu riderul de R1 2007/2008 se întrec tot felul de limite într-un mod complet nesănătos pentru mersul pe stradă. La un moment dat, omul nostru se apropie atât de tare de parapetul de pe margine încât îi zboară oglinda retrovizoare (minutul 1:17). Cei doi rideri intră frecvent pe contrasens, ba chiar ies larg aparent necontrolat și neintenționat din câteva viraje și abordează un stil de pilotaj care nu este recomandat decât pe pistă.

Ce-i drept, filmul (ca toate cele ale lui Maxwrist) este spectaculos de privit și e clar că ambii piloți au un control destul de bun al motocicletei. Chiar și așa, părerea mea este că se apropie și chiar depășesc de multe ori niște limite legate de siguranță și că, deși par să scape la mustață în multe situații, norocul nu are cum să îi țină prea mult.

Voi ce credeți? E vorba de doi inconștienți care ar trebui arestați, de doi rideri care se pricep și se distrează „pe barba lor și pe riscul lor” sau adevărul e undeva la mijloc?

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account