Honda NM4 Vultus apare sub formă de concept supersport în „Ghost in the Shell”

Honda NM4 Vultus este o „rara avis”, atât după nume, după look, dar şi judecând după puţinele exemplare care se pot găsi prin lume. Un hibrid între scuter şi motocicletă, ce îţi aduce aminte de DN-01, NM4 Vultus este pus în mişcare de propulsorul de pe NC700, de la care păstrează şi transmisia cu dublu ambreiaj. Reacţiile publicului diferă, unii laudă caracterul practic şi confortul oferit de Vultus, alţii nu pot „tolera” designul atipic. Veste bună pentru cei din urmă, NM4 îşi face apariţia în filmul „Ghost in the Shell” şi e puternic transformat.

honda ghost in the shell

Practic, motocicleta folosită de  Scarlett Johansson în misiunile ei de salvare a planetei din mâinile teroriştilor nu mai are nimic în comun cu totuşi paşnicul Vultus, care devine o sportivă agresivă, cu semi-ghidoane, evacuare plasată sub motor, scăriţe plasate mult înapoi şi o codiţă ce ar face să pălească de invidie orice street-fighter. După cum se vede şi în fotografie fibra de carbon abundă, brandingul Honda e bine reprezentat, iar doar imaginaţia noastră poate decide dacă Vultus-ul “remixat” are o furcă clasică ascunsă sub masivul carenaj sau se bucură de tehnologia hub centre steering. Cine ştie, poate ne vom da seama chiar în sala de cinema, “Ghost in the Shell” urmând a avea premiera în România pe 31 martie.

afis ghost in the shell

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account