Mol
Mol
Mol

Gas Gas intră în faliment

Producătorul spaniol de motociclete off-road Gas Gas a anunțat recent că încercările de salvare a companiei au eșuat și că nu s-a putut obține o refinanțare a datoriilor semnificative pe care le avea, astfel încât firma urmează să intre în procedura de faliment.

1txtracing

Compania produce motociclete de trial și de enduro foarte performante din 1985. Există o speranță că Gas Gas va putea reîncepe producția odată ce o parte a capitalului va fi vândută pentru a plăti datoriile, dar viitorul este încă foarte nesigur.

Compania spaniolă a emis un comunicat în care a explicat că procedurile legale pentru a renegocia datoriile și a continua activitatea au eșuat și că acum Gas Gas Motos SA va intra în procedura de lichidare.

Astfel, fabrica urmează a fi vândută cât mai repede, iar conducerea speră că, odată ce se va întâmpla acest lucru, producția de motociclete de enduro și de trial va fi reluată.

În același timp, reprezentanții producătorului spaniol au asigurat clienții și colaboratorii că se vor face toate eforturile pentru a asigura un nivel normal al activității în departamentele de piese de schimb și de aftersales, astfel încât clienții să nu aibă de suferit.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account