Harley-Davidson a patentat trei denumiri noi: Bronx, 48X și Pan America

Sperând că o astfel de mișcare va trece cât mai rapid pe sub radarul media, constructorul american de motocicleta a înregistrat trei denumiri noi de motociclete cu puțin timp înaintea Crăciunului: Bronx, 48X și Pan America.

Putem doar specula unde în gama Harley-Davidson se vor plasa aceste modele, întrucât patentul depus în State are o valabilitate de 36 de luni, după care denumirile vor fi disponibile în cazul în care nu vor fi folosite. Având în vedere refuzul oficialilor de peste Ocean de a comenta această mișcare pentru MCN, bănuim că toate cele trei denumiri vor avea un corespondent pe două roți înainte de 2020, când vor intra în vigoare normele de poluare Euro5 pentru motociclete.

După o atentă investigare a gamei Harley, jurnaliștii britanici au concluzionat că toate cele trei denumiri vor intra în gama Sportster, rămasă în urmă după update-ul major pentru motocicletele din clasele Touring și Softail și atacată puternic de concurenți precum Indian Scout Bobber sau Triumph Bobber Black.

Având în vedere trecerea la Euro5 în ianuarie 2020, este lesne de înțeles că toate cele trei modele de mai sus vor beneficia de un motor considerabil îmbunătățit, cel mai probabil cu patru supape pe cilindru (motorul Milwaukee-Eight a adoptat deja această soluție tehnică). 48X va fi astfel un Forty-Eight îmbunătățit, cu motor, frâne, suspensii și electronică nouă. După cum sugerează numele, Bronx ar urma să fie modelul dedicat mediului urban, iar Pan America ar fi varianta touring a viitoarei familii Sportster.

Dacă analiza MCN va reflecta atât de fidel realitatea vom afla cel mai probabil în decursul anului 2019. Până atunci, ne vom bucura în 2018 de modelele aniversare Harley-Davidson 115th Anniversary.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account