Mol
Mol
Mol

Harley-Davidson prezintă gama 115th Anniversary pentru 2018

Harley-Davidson 115th Anniversary

Anul viitor, Harley-Davidson împlinește venerabila vârstă de 115 ani și ocazia nu putea trece fără să fie sărbătorită cum se cuvine. Așadar, iată gama 115th Anniversary din Milwaukee.

În 1903, patru tineri din Milwaukee montau un motor pe un cadru de bicicletă și, de atunci, milioane de motocicliști de toate vârstele au călărit modelele produse de o marcă americană devenită între timp legendară: Harley-Davidson. Anul viitor se vor împlini 115 ani de atunci, ceea ce face din Harley-Davidson producătorul activ de motociclete cu cea mai îndelungată tradiție din întreaga lume.

Cu această ocazie, constructorul din statul american Wisconsin revine la rădăcinile acestei pasiuni, organizând petreceri pentru rideri. Acestea vor include curse de flat-track, curse pe plajă, curse de „drag”, petreceri în aer liber, concerte și plimbări. Evenimentele vor fi organizate atât în orașul de baștină al producătorului american, Milwaukee, cât și în alte locuri din întreaga lume. Toți cei care iubesc libertatea pe care ți-o dau vehiculele cu două roți motorizate sunt bineveniți la această sărbătoare.

Dar cel mai bun mod în care Harley-Davidson știe să sărbătorească este prin construcția de motociclete deosebite, cu stil aniversar. Seria limitată denumită 115th Anniversary include două design-uri speciale și culori speciale pentru nouă modele din gamă. Acestea vor deveni, inevitabil, modele de colecție peste ceva vreme. Modelele care primesc un facelift special pentru această ocazie deosebită sunt Forty-Eight, Breakout 114, Fat Boy 114, Heritage Classic, Street Glide, Street Glide Special, Ultra Limited, Tri Glide Ultra și CVO Limited.

Model Year 2018 New Model Photography

Harley-Davidson Forty-Eight 115th Anniversary

Modelul aniversar al bobber-ului din gama Sportster primește o culoare Legend Blue Denim foarte sugestivă, cu o profunzime impresionantă și are un vultur cu emblema producătorului „tatuat” pe partea dreaptă a rezervorului. Șaua perforată are acum cusături albastre, pentru a se asorta cu culoarea motocicletei. Seria de modele Forty-Eight este limitată și fiecare exemplar este marcat cu un număr unic la ieșirea din fabrică.
2018 FXBRS ANX Breakout 114 Anniversary. Softail.

Harley-Davidson Breakout 114 115th Anniversary

Și modelul Breakout 114 primește simbolul grafic aniversar și seria limitată este însemnată manual pe fiecare exemplar.

Harley-Davidson Fat Boy 114 115th Anniversary

Fat Boy 114 vine în două variante aniversare. Versiunea ANV are culoarea Legend Blue Denim, combinată cu negru, și simbolul grafic pe rezervor pe fond negru, plus cusăturile albastre aplicate pe șaua perforată, iar varianta ANX păstrează doar culoarea Legend Blue Denim, fără tușele de negru.

Harley-Davidson Heritage Classic 114 115th Anniversary

Heritage Classic este un model care te trimite cu gândul direct la rădăcinile mărcii americane. Finisarea bicoloră – Legend Blue și Vivid Black – este combinată cu linii „pinstripe” triple care îi conferă un aspect mai dinamic și mai interesant. Cusăturile albastre ale șeii sunt combinate cu simbolul grafic „HDMC”. Jugul superior este marcat cu seria fiecărui exemplar în parte.

Harley-Davidson Street Glide 115th Anniversary

Street Glide are acel aspect de hot rod foarte căutat în ultima vreme, iar seria limitată aniversară include vopseaua bicoloră (Legend Blue și Vivid Black), cu pinstripe triplu și simbolul grafic specific, care se regăsește și pe un medalion de pe rezervor. Modelul Street Glide Special 115th Anniversary are culoarea Legend Blue Denim, simbolul grafic și inscripția „115th Anniversary” pe partea stângă a rezervorului.
Harley-Davidson Ultra Limited 115th Anniversary

Tourerul suprem Ultra Limited primește și el vopseaua bicoloră Legend Blue cu Vivid Black, acel pinstripe triplu care urmează conturul siluetei motocicletei și însemnul 115th Anniversary pe carcasa filtrului de aer. Varianta specială CVO Limited, cu motor mai puternic și dotare mai cuprinzătoare, este vopsită în culoarea Odyssey Blue, un medalion din metal cu simbolul seriei limitate și tușe de „Scorched Chrome” în diverse locuri.

2018, FLHTCUTGANV, Trike, Tri Glide, Anniversary, angle front, 171000

Harley-Davidson Tri Glide Ultra 115th Anniversary

Trike-ul Tri Glide Ultra este vopsit bicolor (Legend Blue și Vivid Black), pinstriple triplu, medalion pe rezervor, însemnele 115th Anniversary pe carcasa filtrului de aer și însemnele „HDMC” în relief pe șaua perforată, cu cusături albastre, plus numărul „115” înscris pe unul dintre capacele negre ale motorului.

 

Dar cel mai bun mod de a sărbători pentru Harley-Davidson este schimbarea radicală a ciclisticii gamei Softail, care acum va avea performanțele gamei Dyna, combinate cu aspectul custom tipic gamei Softail. Noile motociclete din gama Softail au un cadru mai rigid și mai ușor, astfel încât sunt mai rapide, mai ușoare și mai manevrabile decât au fost vreodată orice modele Big Twin. În plus, o suită de modele aniversare, în serie limitată, își fac apariția odată cu sărbătorirea celor 115 ani de existență a celui mai de succes producător de motociclete.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account