Yamaha a inventat robotul motociclist. Motobot l-a provocat deja pe Valentino Rossi. [VIDEO]

Creația celor de la Yamaha este în același timp interesantă și puțin înspăimântătoare. Motobot este un robot care știe să meargă pe motocicletă și, cu o voce bizară, îl provoacă pe legendarul Valentino Rossi.

yamaha-motobot-motorcycle-riding-robot-1

Motobot este un robot motociclist creat de Yamaha. Acesta știe să meargă pe două roți, să accelereze și să schimbe vitezele, deși are încă nevoie de roți ajutătoare la mers încet. Robotul a fost prezentat cu ocazia Salonului de la Tokyo, un eveniment în cadrul căruia producătorii japonezi se întrec în creații care mai de care mai fanteziste.

yamaha-motobot-motorcycle-riding-robot-10

Scopul lui Motobot ar fi să faciliteze cercetările în domeniul siguranței, acestea fiind mult mai ușor de efectuat atunci când la ghidon nu este un om, a cărui integritate corporală trebuie protejată.

Deocamdată, Motobot învață noi abilități în fiecare zi și chiar l-a provocat pe legendarul Valentino Rossi, cu vocea sa de copil: „Am fost creat să te depășesc. Abilitățile mele se îmbunătățesc în fiecare zi.”

Motobot este o creație foarte interesantă, dar suntem siguri că le-a dat fiori celor care suferă de automatonofobie, care își imaginează deja un viitor post-apocaliptic în care roboți călare pe Yamaha R1 patrulează pe șosele în căutare de victime.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account