Harley-Davidson readuce legendele la viață, în ediție limitată, cu Icons Collection

Harley-Davidson a anunțat zilele trecute lansarea noii Icons Collection, un program anual care oferă modele în ediție foarte limitată, cu forme și stiluri consacrate pe modele legendare din trecut ale producătorului american.

Icons Collection va prezenta unul sau două modele speciale în fiecare an, producția fiecărui model limitându-se la o singură serie. Modelul nu va mai reveni niciodată în gama producătorului din Milwaukee. Fiecare exemplar din aceste serii limitate va fi numerotat și cumpărătorul va primi un certificat de autenticitate.

Primul model din Icons Collection va fi Electra Glide Revival, o motocicletă retro-clasică pentru nostalgicii care vor o motocicletă legendară, cu o eleganță atemporală. Seria de Electra Glide Revival va fi limitată la 1.500 de exemplare, numerotate, acestea urmând să ajungă la dealerii Harley-Davidson din întreaga lume în această primăvară.

Prețul unul exemplar de Electra Glide Revival la Harley-Davidson București, importatorul mărcii americane în România, va fi de 31.476 de euro cu TVA inclus.

Estetica lui Electra Glide Revival este inspirată de modelul Electra Glide din 1969, prima motocicletă a producătorului din Wisconsin disponibilă cu un carenaj de tip „batwing”. Carenajul a devenit un element clasic (și deseori imitat) al motocicletelor Harley-Davidson. În 1969, carena frontală și gențile laterale erau oferite doar din fibră de sticlă albă, iar modelul actual imită acel look cu o culoare Birch White.

Electra Glide Revival va fi oferit într-o singură schemă coloristică, inspirată de originalul din 1969: rezervor bicolor în Hi-Fi Blue și Black Denim, cu o dungă Birch White, iar culoarea pe aripi și panouri laterale va fi Hi-Fi Blue. Șaua este de tip solo, alb cu negru, cu bară cromată, montată pe un arc cu amortizor (ca la modelele H-D FL din anii 1960).

Jantele cromate cu spițe din oțel, cu pneuri cu talonul alb, se adaugă și ele la panoplia de elemente retro cool ale motocicletei. Motorul este modernul și puternicul Milwaukee Eight 114, de 1.868 cmc, cu un cuplu de camion – 160 Nm la 3.250 rpm. Dotările pe partea tehnică sunt și ele cât se poate de actuale, cu sistem de infotainment Boom! Box GTS cu ecran tactil, sistem audio, navigație, conectivitate Android Auto și Apple CarPlay. Aici se adaugă și sisteme precum ABS Cornering, frânare combinată C-ELB, controlul tracțiunii, DSCS și sistemul de asistență la pornirea în rampă Hill Hold Control (HHC).

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account