Concediul suprem? Honda Adventure Roads revine în Africa în 2024!

După o vastă tură prin peisajele unice ale Islandei în 2022, Honda Adventure Roads începe anul viitor un nou capitol, de această dată în Africa.  Iar acesta va fi doar ​primul dintre cele trei evenimente anuale, fiecare având loc pe un continent diferit!

În 2024, Honda Adventure Roads revine în Africa, unde piloții vor parcurge peste 2.800 km călare pe CRF1100L Africa Twin prin dunele schimbătoare și peisajele muntoase ale Marocului.

Povestea Honda Adventure Roads a început în 2017 cu o călătorie epică de 8 zile și 3.500 km de la Oslo la Nordkapp – cel mai nordic punct al Europei – pe CRF1000L Africa Twin.

Ediția din 2019 i-a purtat pe riderii de Africa Twin cale de 3.700 km prin Africa de Sud, preț de 12 zile pline de aventură.

Iar ultima ediție a Honda Adventure Roads a avut loc în Islanda, în iulie 2022, cu 30 de rideri care au avut de trecut munți acoperiți cu zăpadă, traversări de râuri înghețate și cele mai dure condiții meteorologice de până acum.

Honda Adventure Roads revine în Africa in 2024

În 2024, Honda Motor Europe va oferi din nou pentru 30 de piloti o experiență cu adevărat de neuitat. Aventura va începe de data aceasta la Agadir, pe coasta de vest a Marocului, de unde participanții se vor îndrepta spre est, spre dunele Erg Chebbi de la Gara Medouar, trecând prin Munții Atlas și prin canionul Dades. Apoi, drumul o va lua spre nord, către orașul Nador, destinația finală. Pe lângă terenul uluitor, împânzit cu trecători și întinderi de dune care testează rezistența, participanții vor experimenta cultura marocană, în bivuacuri tradiționale, cu muzica Gnaoua sub cerul african plin de stele.

Motocicicletele Honda CRF1100L Africa Twin vor fi furnizate de Honda, cu toate accesoriile necesare, iar pilotii vor putea alege fie o transmisie manuală, fie varianta cu dublu ambreiaj. Pachetul include cazarea, transportul bagajelor, mâncare, navigație, combustibil și asistență medicală.

Participanții vor fi dotați cu sistemul GPS Tripy II și sistemul de urmărire live Owaka, care le va monitoriza locația chiar și în adâncul deșertului marocan.

Pentru a completa experiența unică pe care o oferă Honda Adventure Roads, participanții vor avea din nou ocazia să fie alături de piloții Dakar de la Honda Racing Corporation din echipa Monster Energy Honda și să beneficieze de instruire din partea acestor sportivi de clasă mondială.

Cea de-a patra ediție a Honda Adventure Roads 2024 promite a fi o experiență extraordinară, care va crea din nou amintiri de o viață și camaraderie printre participanții săi.

Dacă ești interesat, poți accesa pentru mai multe detalii și înscrieri www.hondaadventureroads.com.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account