Lorenzo s-a operat ieri noapte la Barcelona, maine va incerca sa concureze la Assen daca e pista uscata

Pilotul de la Yamaha a fost operat cu succes ieri noapte la Barcelona, fiindu-i introdusa o placa de titan fixata cu opt suruburi. Conform ultimelor informatii, va incerca sa participe maine la cursa de la Assen, daca va primi avizul medicilor de la circuit si daca nu va ploua.

lorenzo in spital

Lorenzo a fost operat ieri seara la Spitalul General din Barcelona, de o echipa de medici in frunte cu doctorul Joaquin Rodriguez. Din echipa a facut parte si doctorul Michele Zasa de la Clinica Mobile din MotoGP.

„Interventia a durat circa doua ore,” a explicat doctorul Zasa dupa operatie. „Evolutia post-operatorie a fost normala. Jorge a suferit o fractura multipla in treimea mediana a claviculei stangi. A fost o operatie dificila, dar cu rezultat pozitiv. Am introdus o placa de titan si opt suruburi pentru fixarea fragmentelor claviculei. Vom evalua progresul pacientului in urmatoarele ore, apoi vom putea estima cat va dura reabilitarea.”

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account