Harley-Davidson XR1200 Apex Predator câștigă competiția Battle of the Kings

Ediția 2020 a competiției custom Battle of the Kings s-a încheiat. Concursul a implicat specialiști în modificarea motocicletelor Harley-Davidson din întreaga lume, 15 dintre aceștia ajungând în finală, unde a câștigat acest superb XR1200.

Acum câteva zile s-a încheiat ultima ediție a Battle of the Kings, competiția rezervată dealerilor mărcii americane din toată lumea, care caută să realizeze cele mai frumoase și mai spectaculoase proiecte custom pornind de la un model din gama Sportster, o serie cărora îi sunt dedicate peste 10.000 de piese speciale care dau posibilitatea de a face din fiecare exemplar de Sportster ceva unic.

Motocicletele prezentate la concurs au fost selecționate până ce s-a ajuns la bătălia finală, unde au intrat 15 exemplare, pe 31 martie. Pasionații de motociclete custom au putut vota online și, după peste 50.000 de voturi exprimate, titlul de „King of Kings” i-a revenit proiectului Apex Predator, bazat pe un XR1200.

Proiectul Apex Predator a fost realizat de Oscar Peralt, reprezentând dealerul Harley-Davidson Queretaro din Mexic. Motocicleta este foarte agresivă, cu note sportive, precum evacuările duble sub șa, semighidoane și discuri de frână dantelate. Șaua este îmbrăcată în Alcantara.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account