Honda vine cu două concepte superbe: CB1100 TR și Africa Twin Enduro Sports

Honda a prezentat două noi concepte la EICMA: Africa Twin Enduro Sports și CB1100 TR.

cb1100tr

CB1100 TR este o versiune în stil flat-track a roadsterului clasic de la Honda. Motocicleta a fost creată de centrul de design din Roma al gigantului nipon, pentru a deveni „regele circuitelor urbane de flat-track” (deși nu suntem siguri ce înseamnă asta). Conceptul are etriere de frână radiale Brembo, jante forjate Marchesini, suspensii Ohlins și o evacuare complet nouă de la Termignoni. Numărul 58 este folosit pe plăcile din față și laterale în onoarea regretatului Marco Simoncelli.

enduro-sports

Africa Twin Enduro Sports este viziunea departamentului de cercetare și dezvoltare de la Honda asupra versiunii off-road „serioase” a modelului Africa Twin, cu jantă Excel tubeless în față și în spate și pneuri cramponate. Există și un scut motor solid, evacuare Termignoni, scărițe speciale pentru off-road HRC și o șa dintr-o bucată. Carenele standard sunt înlocuite de unele mai mici și mai agresive, în stilul motocicletelor de Dakar.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account