Mooney este noul title sponsor al VR46 Racing Team

Compania italiană Mooney, operând în segmentul proximity banking și plăți, a devenit title sponsor pentru VR46Racing Team.

În urma înțelegerii între cele două părți, echipa va concura în Moto2 și MotoGP sub numele de Mooney VR46 Racing Team. Acesta urmează să apară atât pe combinezoanele piloților, cât și pe motociclete și în tot ceea ce ține de comunicarea oficială.

Valentino Rossi s-a declarat entuziasmat de faptul că o companie italiană de top este alături el, investind în dezvoltarea tinerelor talente ale Italiei. Totodată, Mooney va susține atât sportivii din VR46 Riders Acadamey, cât și primul sezon de curse pe patru roți al Doctorului.

Alessio Salucci, director de echipă se declară încântat de felul în care au evoluat lucrurile pentru Mooney VR46 Racing Team. Specialistul a făcut și o scurtă istorie a echipei, care merită trecută în revistă. Proiectul începea în urmă cu opt ani, susținut de Sky Italia, iar în 2018, italienii câștigau deja titlul la Moto2 prin Francesco Bagnaia. Urmează titlul la echipe în 2020, grație eforturilor depuse de Luca Marini și de Marco Bezzecchi, echipa devenind una de referință în Moto2.

Pe acești doi piloți îi vom vom vedea la lucru în 2022 în MotoGP, pe motociclete Ducati, sub bagheta team managerului Pablo Nieto. Chiar dacă a purtat culorile 46Racing Team în 2021 în MotoGP, Luca Marini a concurat, conform unei înțelegeri, pentru Esponsorama Avintia, echipa al cărei drept de intrare în grilă îl preia Mooney VR46 Racing Team. Cu siguranță ambițiile italienilor sunt mari și cu siguranță ele nu sunt deșarte!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account